English Deutsch

CULINAIR FRAEYLEMA

21 september 2018 T/M 23 september 2018


Culinaire beurs georganiseerd door Lionsclub Skiramere. Dit evenement belicht allerlei aspecten van het koken en de feestelijk gedekte tafel.

Vrijdag 21 september:      16.00 – 22.00 uur
Zaterdag 22 september:  12.00 – 20.00 uur
Zondag 23 september:     11.00 – 18.00 uur

Volwassenen € 5,- p.p. (kinderen tot 18 jaar gratis). Dit is inclusief de toegang voor de Borg en de tentoonstelling Borgkinderen. Wilt u elke dag komen genieten? Koopt u dan een passe-partout voor € 10,- p.p.
Goed om te weten: het volledige entree bedrag gaat naar het goede doel!

Voor meer informatie zie www.culinair-fraeylema.nl

Culinair Fraeylema Wild Diner (aanmelden is helaas niet meer mogelijk)

Ter gelegenheid van de achtste Culinair Fraeylema organiseren de Jongens met Smaak een bijzonder acht-gangen Wild Diner in de Oranjerie van de Fraeylemaborg. Genieten van meer dan 75 prachtige stands op de fair en dan de dag afsluiten met een heerlijk wild diner met fantastische wijnen op een uniek locatie.

Op vrijdag 21 september en op zaterdag 22 september vanaf 19.00 uur serveren de Jongens met Smaak in samenwerking met de Wilde Slager en Bij Thijs wijnimport een ALL-IN acht-gangen wild diner.

Het Culinair Fraeylema acht-gangen wild diner wordt aangeboden voor € 49,50 p.p. Dit bedrag is inclusief entree voor de Fair, het acht-gangen diner en naar keuze en behoefte huiswijn van Pier Jean rood/wit, Wieninger bier, fris of water.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een bijzonder, speciaal op het wild diner afgestemd 5 glazen wijnarrangement van Holden Manz Wine Estate te kiezen, hiervoor geldt een toeslag van € 24,50 p.p.

Een deel van de opbrengst van het diner gaat naar het goede doel van Culinair Fraeylema.

Deelname is helaas niet meer mogelijk.