English Deutsch

GROEI & BLOEI OP FRAEYLEMA

02 april 2018 | 11:00 TOT 17:00


Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer e.o. én de Fraeylemaborg in Slochteren organiseren in 2018 weer een Tuin en Lifestyle fair op het landgoed de Fraeylemaborg te Slochteren met een groot aantal geselecteerde standhouders. Het geheel ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en lifestyle producten.

Voor deze gelegenheid wordt het terrein aangekleed met groen en bloemwerk, zodat het geheel er bloeiend en bijzonder uitziet en het geheel wordt opgeluisterd met sfeermuziek.
Achter het koetshuis zal een themaplein “de Eetbare Tuin” worden ingericht met informatie, voorbeelden en producten waarmee je voor volwassenen maar ook voor kinderen een andere beleving van je tuin kan creëren. Ook zijn er voor kinderen verschillende activiteiten om zich te vermaken zoals bloemstukjes maken of plantjes oppotten, een quiz invullen of zich als bloemetje of bijtje laten schminken.

Een bezoek aan de Fair kan worden gecombineerd met een bezoek aan de Engelse Landschapstuin van de borg. Er is een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten die in deze periode in bloei staan en ook de folies zijn open. Natuurlijk is de Borg te bezichtigen met zijn mooi en authentiek ingerichte kamers. In het Koetshuis is de tentoonstelling met etsen van de Noordelijke kunstenaar Reinder Homan te zien.

Volwassenen: € 6,00
Kinderen t/m 17 jaar gratis

Voorkom het wachten bij de kassa’s en bestel hier uw tickets.

Het bospark is tijdens dit evenement niet vrij toegankelijk.