English Deutsch

KERSTMARKT

18 december 2021 T/M 19 december 2021


Vanwege maatregelen tegen het coronavirus gaat dit evenement NIET door!

Landgoed Fraeylemaborg organiseert al vele jaren een goedbezochte Kerstmarkt in de loop van december. Dit jaar was deze gepland in het weekend van 18 en 19 december. In het licht van de huidige Corona-maatregelen is besloten de markt dit jaar niet door te laten gaan.

Wel blijft de Fraeylemaborg als museum geopend voor bezoekers, evenals de tentoonstelling met keramiek van Gilbert Portanier in het Koetshuis.

Er valt nog heel wat te genieten, want in de borg is hard gewerkt aan de feestelijke Kerstpracht. Een team van 10 personen zorgden ervoor dat verspreid door de borgvertrekken mooie kerstdecoraties zijn geplaatst. Ook op het voorterrein van de borg komt een sfeervolle kerstaankleding.

In het park van de Fraeylemaborg kan nog tot en met 31 december de virtuele tentoonstelling van Irma de Vries worden bekeken,  met de titel “Reflecting Forward”.  Dit spektakel kan je gratis meemaken tijdens je wandeling in het Slochterbos.  Download de app “Moco Outside” in Google Play of  App Store, ga in de app naar Moco Outside en vervolgens naar Fraeylemaborg en geniet van het kleurige spektakel!