English Deutsch

KERSTMARKT

16 december 2023 T/M 17 december 2023 | 11:00 TOT 17:00


Kom genieten van de kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren. Ook dit jaar organiseert het landgoed een gezellige en sfeervolle kerstmarkt voor jong en oud.

Op zaterdag 16 en zondag 17 december 2023 is het terrein van de Fraeylemaborg gevuld met meer dan 50 kramen, vuur, kerstbomen, lichtjes en activiteiten. Onder het genot van een glaasje glühwein kijken hoe kinderen voorzichtig het ijs betreden, met daarbij op de achtergrond de welbekende kerstklassiekers. In de borg kunnen kinderen creatief aan de slag met het maken van kerstversieringen.

Er hoeft van tevoren niet gegeten te worden. Het aanbod varieert van koek en zopie tot gerookte zalm en oliebollen. Ook dit jaar zal het schaatsen gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig.

Het voorterrein van het landgoed is sfeervol versierd met kerstdecoraties en de grote kerstboom tussen Koetshuis en Schathuis trekt de aandacht.

In de borg is de jaarlijkse Kerstpracht te bewonderen. Een enthousiast team zorg voor een optimale kerstsfeer in de vertrekken. Op creatieve wijze zijn kerstgroen, bloemen en ballen verwerkt, maar ook minder voor de hand liggende materialen. In een aantal kamers staan bovendien fraaie kerstbomen.

Za. 16 en zo. 17 december 2023
11.00 tot 17.00 uur
Entree: € 8,00
Kinderen t/m 17 jaar gratis
Op vertoon van geldige Museumkaart/Vriendenloterij VIP-kaart/Vereniging Rembrandt gratis entree.

Wilt u als standhouder deelnemen aan dit evenement? Download dan hier het inschrijf formulier: