English Deutsch

KUNSTMARKT FRAEYLEMA RONDOM

13 september 2020 | 11:00 TOT 17:00


Kunstmarkt-wandeling op zondag 13 september 2020

De geweldige kunstmarkt, die dit jaar voor de 40ste keer zal plaatsvinden gaat door. De markt wordt getransformeerd tot een veilige kunstmarkt-wandeling over het landgoed. De kramen zullen wijd uit elkaar staan. Zo wandelt de bezoeker van kraam naar kraam via een systeem van eenrichtingsverkeer. (drie maal rond mag natuurlijk wel). U kunt van te voren online een kaartje kopen voor één van de tijdsloten. U mag uiteraard tot het einde van de Kunstmarkt op het landgoed verblijven! (Kijk onder om kaartjes te bestellen).

Er is live muziek en theater en afhaal catering. Er is een groot terras maar dat is niet zo groot dat iedereen daar kan zitten. Zitten in het gras, mits op 1,5 meter afstand, mag natuurlijk ook. Natuurlijk is de Borg te bezichtigen met zijn mooi en authentiek ingerichte kamers. Tevens kunt u de tentoonstelling in het koetshuis bekijken.

Op deze manier kunnen wij een veilige en leuke kunstmarkt wandeling organiseren, voor jong en oud.

De coronaprotocollen staan op deze website en alle noodzakelijke maatregelen worden getroffen. Veilig gedrag wordt door onze professionele medewerkers gegarandeerd. Daartoe zullen wij ook EHBO’ers inzetten.

Zondag 13 september 2020, 11.00 uur tot 17.00 uur: