English Deutsch

KUNSTMARKT FRAEYLEMA RONDOM

11 september 2022 | 10:30 TOT 17:00


Gevarieerde Kunstmarkt bij de Fraeylemaborg.

Op zondag 11 september 2022 is het weer zover: de Kunstmarkt bij de Fraeylemaborg opent voor de 42ste keer de poort en de toegang is gratis. Circa 50 beeldende kunstenaars tonen hun werk, met daarbij een aantrekkelijk randprogramma.

Ontmoet de kunstenaar.

Het werk op de Kunstmarkt Fraeylemaborg valt onder uiteenlopende disciplines. Er is veel schilderkunst, met technieken als olieverf, acryl en aquarel. Daarnaast vind je sieraden, textiel, beeldhouwwerk, edelsmeedkunst, keramiek, papier en fotografie. Het leuke aan de Kunstmarkt is dat de bezoeker kennis maakt met de kunstenaars zelf. Deze zijn graag bereid uitleg te geven over hun werk. Een flink aantal van hen geeft demonstraties en bezoekers kunnen zich laten portretteren.

Afwisselend programma.

Het voorterrein van de Fraeylemaborg biedt een mooie ambiance. Vanaf het ruim opgezette terras kan je genieten van allerlei culturele nevenactiviteiten en er zijn leuke activiteiten voor kinderen.

Ook de borg en de tentoonstelling in het Koetshuis zijn vrij toegankelijk. Zo kunt u ook genieten van de sfeervol ingerichte borgvertrekken en de expositie “Piccardt en Rengers en het Rampjaar 1672”.

Kunstmarkt Fraeylemaborg,
Zondag 11 september 2022, 10.30 tot 17.00 uur

Entree gratis