English Deutsch

Drive Through Fraeylema

(van donderdag t/m zondag een kant en klare maaltijd zonder je auto te verlaten!)

 

Het team van restaurant De Boerderij op het landgoed Fraeylemaborg in Slochteren is van de eerste Corona schrik bekomen.
Sinds vorige week hebben ze al veel mensen blij kunnen maken met hun ‘soepservice’ en vanaf donderdag 9 april 2020 presenteren ze de echte Drive Through! Nooit eerder mocht je met je auto doorrijden tot pal voor de Fraeylemaborg, nu wel!

Hoe werkt het:

Je rijdt aan via de hoofdingang van de Fraeylemaborg, Hoofdweg 30, 9621 AL Slochteren. Bij de tweede brug kun je links af langs de gracht, tot aan de keuken: Daar is het pickup point! Betaal hier contactloos de bestelling. Vervolgens wordt uw vers bereide maaltijd in de kofferbak gezet en kun je doorrijden. Je verlaat zonder uitstappen en zonder dat er contact heeft plaatsgevonden het terrein van de Fraeylemaborg. En zo  kunt u lekker thuis genieten van heerlijke gerechten!

Navigatie:

GPS coördinaten: N 53 12.953, E 6 48.437 of Padje 1, ben je niet ter plaatse bekend gebruik deze want de navigatie software vindt de Fraeylemaborg niet of moeilijk.

Menu:

Er is een ‘Mini Menukaart’ met keuze uit 4 volledige maaltijden. Je kunt de bestelling en het gewenste tijdstip (tussen 17.00-19.00) van afhalen mailen (info@de-boerderij.net) tot uiterlijk 15.00 uur op de betreffende dag. Betalen gaat via de pin (bij voorkeur contactloos).

* Ruime portie Groninger Mosterdsoep voor 2 personen, inclusief landbrood en diverse smeersels  € 12,95 (2 pers.)
(de soep wordt koud meegegeven en is ideaal als lunchgerecht of als avondmaaltijd. Als voorgerecht is het voor veel mensen te vullend en ook jammer voor het hoofdgerecht dat koud zal worden)

* Saté van varkenshaas met pindasaus, gekruide rijst, komkommersalade en krokante uitjes € 18,00

* Spareribs met knoflook en barbecuesaus, Amerikaanse koolsalade, aardappelwedges en mayonaise € 18,00

* Borgburger XL
Rundvleesburger met ui, kaas, bacon, tomaat, augurk, sla en smokey barbecuesaus € 9,50 (met friet en sla € 14,50)

* Klassieke lasagne met gehakt, tomaat, groenten, bechamelsaus en parmezaan. Geserveerd met ciabatta en salade van tomaat en mozzarella € 16,50

* Hartige taart met Hollandse asperges, shitake en geitenkaas, boerensalade, aardappelwegdes en mayonaise € 16,50

* Tiramisu € 5,00

Zie ook:  https://www.de-boerderij.net/