© 2017 Landgoed Fraeylemaborg | Contact | Disclaimer

Landgoed Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
9621 AL Slochteren

Telefoon: 0598-421568
Email: info@fraeylemaborg.nl

Openingstijden 2017:

Maandag

gesloten

Di t/m Vr

10 - 17 uur

Za en Zo

13 - 17 uur

Feestdagen

13 - 17 uur

 EN   /   DE

Herfstbollen5-groot.jpg

Museum
Landgoed
Fraeylemaborg

Verbazen, verwonderen, ontroeren, verrassen; cultuur dóet iets met je. Of je nou graag een expositie bezoekt of zelf achter de schermen werkt: cultuur beweegt je.


Cultuur. Je houdt ervan. Je geeft erom. Een wereld zonder cultuur zou een dor bestaan opleveren. Maar zonder bezoekers geen expositie, zonder luisteraars geen concert, zonder publiek geen voorstelling. Hoe meer mensen erom geven, hoe mooier het wordt. Geven is ook een kunst.


De Fraeylemaborg is een Culturele ANBI. Dat betekent dat

u een gift aan ons mag verhogen met 25%. Dit mag vanaf 2012. Er zit wel een maximum van € 1.250 aan. Omgerekend betekent het dat u € 5.000 kunt schenken, maar € 6.250 kunt aftrekken van uw belasting.


Doet u zowel een gewone gift als een periodieke gift aan ons of andere culturele ANBI’s? Ook dan is het bedrag van de verhoging maximaal € 1.250.


Lees meer over de verhoging bij:Geven gaat over passie en enthousiasme. Geven is meer dan geld alleen. Jouw donatie is een bijdrage aan het culturele leven. Met jouw gift kun je het fundament van de Fraeylemaborg verstevigen en nieuwe mogelijkheden voor het landgoed scheppen.


Klik hier voor het 'geefformulier'.


Maar wist je al dat je op veel verschillende manieren kan geven? Je kunt helpen als vrijwilliger, dat is ook geven maar je kunt ook  lid worden van onze  'Vrienden' vereniging.

Voor  20 euro heb je een heel jaar lang gratis toegang tot het landgoed. Bovendien ben je tweemaal per jaar welkom op de Vriendendag. Die wordt altijd gehouden op een zaterdagmorgen. Veelal is er dan een interessante lezing over het landgoed te beluisteren.


Viermaal per jaar ontvangt u de nieuwsbrief over de Fraeylemaborg.


De vrienden geven vervolgens elk jaar 9 duizend euro aan het landgoed voor restauraties, tentoonstellingen, een film of de uitgifte van een boek. Waar de gift naar toegaat wordt besloten op de Vriendendag.


Klik hier en wordt lid van de Vrienden vereniging.


Bekijk de Geefwijzer www.daargeefjeom.nl voor alle mogelijkheden en de interessante belastingvoordelen die cultuurdonateurs, zowel privé als bedrijfsmatig, genieten.

Geven aan museum Landgoed Fraeylemaborg

Naar boven