English Deutsch

OPENLUCHTSPEL

07 september 2023 T/M 09 september 2023 20:00


Het Fraeylema Theater bereidt zich voor op de vrolijke familievoorstelling ‘De Gelaarsde Poes’, een parodie op het sprookje van De gelaarsde kat. De musical is geschreven door Don Duyns en de muziek is vooral gebaseerd op de hits van Michael Jackson. Ook andere succesvolle stukken van Duyns zijn al gespeeld in Slochteren, zoals ‘Lang en Gelukkig’ (2018) en ‘Snorro’ (2019).

Het verhaal
Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn Gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk. Op aanraden van de Gelaarsde Poes doet Jaap zich voor als markies om een prinses te kunnen trouwen. Hoe loopt dit af?

Onze voorstelling
De eenenveertigste editie van het openluchtspel is te zien achter het koetshuis van de Fraeylemaborg. Er is veel interactie met het publiek en het hilarische verhaal is ook heel spannend. Tijdens de pauze en na afloop is er tijd voor ontmoeting, napraten en elkaar leren kennen onder het genot van een hapje en drankje.

Script: Don Duyns
Regie: Albert Secuur